επικοινώνησε μαζί μας!

Η PUBLIC, για να απαντήσει στα αιτήματα / ερωτήματά σου σχετικά με την παρακολούθηση της παραγγελίας σου, την ακύρωσής της, την αναζήτηση προϊόντος και την παροχή τεχνικής υποστήριξης, συλλέγει μόνο τα απολύτως απαραίτητα δεδομένα σου που καταχωρούνται στην ηλεκτρονική φόρμα «Επικοινώνησε μαζί μας» για την εξυπηρέτηση του ως άνω σκοπού.

Nα σας ενημερώσουμε ότι λόγω των συνθηκών και της αυξημένης ζήτησης, είναι πιθανόν να υπάρχουν καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης των παραγγελιών, αλλά και στην απάντηση των τηλεφωνημάτων ή των αιτημάτων σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η ομάδα μας είναι εδώ και συνεχίζει να δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη.Nα σας ενημερώσουμε πως λόγω των συνθηκών και της αυξημένης ζήτησης, είναι πιθανόν να υπάρχουν καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης των παραγγελιών, αλλά και στην απάντηση των τηλεφωνημάτων ή των αιτημάτων σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η ομάδα μας είναι εδώ και συνεχίζει να δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη.

 

* Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο(*) είναι υποχρεωτικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων και τα δικαιώματα σου διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου