Ποιοι είμαστε

 

Ποιοι είμαστε - Οι αξίες μας

 

Τα Public είναι η ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας, η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα –αφού ιδρύθηκε μόλις το 2005– κατάφερε να αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες όλων. Στην Κύπρο αυτή τη στιγμή αριθμεί έξι καταστήματα με σύνολο 225 υπαλλήλους. Το 2007 άνοιξε το πρώτο Public στη Λευκωσία φέρνοντας στην Κύπρο τη φιλοσοφία του “retail entertainment”. Από το 2009 λειτουργεί το δεύτερο κατάστημα στη Λεμεσό, το Νοέμβριο του 2013 το τρίτο Public στην Πάφο, στο King Avenue Mall, το τέταρτο κατάστημα τον Δεκέμβριο του 2016 στην Λάρνακα, το πέμπτο κατάστημα στο Παραλίμνι, τον Αύγουστο του 2018, ενώ τον ίδιο χρόνο τον Νοέμβριο εγκαινιάστηκε το έκτο κατάστημα Public στην Λευκωσία στο Nicosia Mall.

Το 2018 τα Public στην Κύπρο κατέγραψαν συνολικά 4 εκατομμύρια επισκέψεις. Διαθέτει σύγχρονους και ζεστούς χώρους με ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών–καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες σε ένα πολυκατάστημα έμπνευση και ενημέρωση σε τομείς τόσο διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους όπως: tablets, κινητά και ψηφιακά, computers και gaming, μουσική και ταινίες, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια.

Όμως, στα πολυκαταστήματα Public οι επισκέπτες δεν είναι απαραίτητα μόνο πελάτες, έχουν περισσότερες δυνατότητες, καθώς μπορούν να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία δοκιμάζοντας τα προϊόντα της αρεσκείας τους πριν τα αγοράσουν. Οι νεαροί φίλοι του internet μπορούν να σερφάρουν δωρεάν. Όσοι αγαπούν την τέχνη μπορούν να παραστούν σε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν από κοντά Έλληνες και ξένους δημιουργούς, να δουν live εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών, να ακούσουν ελεύθερα τα καλύτερα cd, να δοκιμάσουν οι ίδιοι τα ολοκαίνουρια παιχνίδια για κονσόλες, ακόμα και να προμηθευτούν εισιτήρια για θεάματα και συναυλίες. Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι μικροί φίλοι του Public μπορούν να παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών, παραστάσεις με κλόουν και μάγους.

Αυτή είναι η μαγεία του Public: Ένας προορισμός ψυχαγωγίας και εξερεύνησης όπου κάθε μέλος της οικογένειας, μπορεί να ανακαλύψει αυτό που ψάχνει, να ενημερωθεί και να περάσει δημιουργικά τον χρόνο του.

 

Οι αξίες μας

 

Οι αξίες μιας εταιρείας δεν είναι μια θεωρητική έννοια. Επηρεάζουν τις λειτουργίες της εταιρείας και καθορίζουν τον τρόπο που εργαζόμαστε, αποφασίζουμε, προσλαμβάνουμε, συνδιαλεγόμαστε μεταξύ μας, με τους πελάτες ή τους συνεργάτες μας. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ποιες είναι αυτές οι αξίες και να τις κάνουμε πράξη στην εργασιακή μας καθημερινότητα και στην κουλτούρα της εταιρείας μας.

Για παράδειγμα, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδεις αρχές για την καλή λειτουργία μιας εταιρείας. Το γεγονός ότι ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους και τις ακούμε με θετική διάθεση και ανοιχτό μυαλό φανερώνουν ότι σεβόμαστε τους ανθρώπους και την γνώμη τους. Αλλά πέρα από αυτό, είναι δεδομένο ότι όταν συμπεριφερόμαστε στους συνανθρώπους μας, και όχι μόνο στους συναδέλφους, με ευγένεια και σεβασμό, κάνουμε την επικοινωνία και τη συνεργασία μας πιο εύκολη και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που μας πάνε ένα βήμα πιο κοντά στο συλλογικό στόχο.

Όταν δουλεύουμε ομαδικά σαν ένας, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, στοχεύοντας στη συλλογική επίδοση και στην κοινή δέσμευσή μας για το αποτέλεσμα. Είναι ανάγκη για κάθε σύγχρονη εταιρεία να χρησιμοποιεί ως όχημα την δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα της με στόχο την επίλυση κάθε προβλήματος που αφορά τους πελάτες της. Για αυτό μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας ακόμα και τις πιο τρελές σας ιδέες!

Οι δημιουργικές και “out of the box” ιδέες είναι αυτές που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό, θα ενθουσιάσουν τους πελάτες των Public και θα συνεχίσουν να μας απογειώνουν! Είμαστε δυναμικοί, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να πετύχουμε τους στόχους μας και κινούμαστε μεθοδικά με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα! Μόνο αν επιδιώκουμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και μόνο με πάθος μέχρι την ολοκλήρωση των στόχων μας, θα εξελισσόμαστε και θα εδραιωνόμαστε με πνεύμα νικητή! Οι αξίες μας είναι αυτές που θα κρατήσουν την ομάδα ενωμένη και θα την εξελίξουν. Δεν επαναπαυόμαστε, εξελισσόμαστε και συνεχίζουμε να προσφέρουμε μοναδικές καθημερινές εμπειρίες εσωτερικά στην εταιρεία με στόχο να κάνουμε το εργασιακό μας περιβάλλον πολύχρωμο, πιο ευχάριστο και πιο αποδοτικό για όλους μας!

Οι αξίες μας καθορίζουν την ταυτότητα και τους στόχους της εταιρείας μας, καθοδηγούν τις δράσεις μας και διαμορφώνουν το κοινό μας όραμα!

 

Οι αξίες μας είμαστε εμείς.