παιχνίδια για παιδιά που χαρίζουν χαμόγελα!

μάθε τι παίζει στα παιχνίδια!

κορυφαίες κατηγορίες παιχνιδιών

διάλεξε παιχνίδι ανά ευφυΐα

επιπλέον παιδικές προτάσεις που προσφέρουν διασκέδαση!

 

Παιχνίδια για κορίτσια όλων των ηλικιών!

Ψάχνεις δημιουργικά παιχνίδια που θα κρατήσουν το παιδί απασχολημένο και ταυτόχρονα θα του χαρίσουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης; Επίλεξε μέσα από μια πλούσια γκάμα παιχνιδιών για κορίτσια το ιδανικό παιχνίδι ανάλογα με την ηλικία και το είδος. Κούκλες, επιτραπέζια, δημιουργικά παιχνίδια, Playmobil και όλα όσα μπορείς να φανταστείς, σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις μέσα από τις κατηγορίες του Public.

Παιχνίδια για αγόρια!

Ανακάλυψε τις δεξιότητές του παιδιού μέσα από μια πλούσια γκάμα παιχνιδιών για αγόρια , που θα τα ενθουσιάσουν και παράλληλα θα τα εκπαιδεύσουν. Playmobil, παζλ, Nerf, LEGO , Εκπαιδευτικά παιχνίδια και άλλα πολλά σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Απελευθέρωσε τη φαντασία του παιδιού μέσα από το παιχνίδι και απολαύστε στιγμές χαράς και διασκέδασης με το πιο αποτελεσματικό εργαλείο μάθησης και εξερεύνησης για την παιδική ηλικία.

Κορυφαίες μάρκες παιχνιδιών!

Μέσα από τα αμέτρητα brand παιχνίδιών στο Public, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο παιδί σου. Hasbro, AS Company, Mattel, Giochi Preziosi, Ravensburger και άλλες πολλές μάρκες παιχνιδιών σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις και να βοηθήσουν το παιδί να αναπτύξει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του.

Παιχνίδια με αγαπημένους ήρωες!

Οι αγαπημένοι ήρωες αποτελούν σημαντικό συστατικό ανάπτυξης των παιδιών κατά την παιδική ηλικία. Βρείτε στα Public όλους ήρωες που λατρεύουν τα παιδιά, μεγαλώνουν μαζί τους και πολλές φορές ταυτίζονται! O Spiderman, η Barbie, η Peppa, οι Avengers, οι Πιτζαμοήρωες και όλοι όσοι ψάχνεις είναι εδώ. Παρακολούθησε το παιδί να δημιουργεί τις δικές του, μοναδικές ιστορίες και να μεταφέρεται στον κόσμο της φαντασίας.