HP Instant Ink

slider

Εξοικονομήστε έως 70% σε μελάνι ή έως 50% σε γραφίτη και μην ξεμείνετε ποτέ

HP Instant Ink – αποκτήστε μελάνι ή γραφίτη με παράδοση και
ανακύκλωση χωρίς ταλαιπωρία, όλα με αρχική τιμή
μόλις 0,99 € το μήνα.

Τι είναι το HP Instant Ink;

 • Δεν ξεμένετε ποτέ

  Εύκολη αντικατάσταση δοχείων μελάνης ή γραφίτη με παράδοση όταν τα χρειαστείτε.

 • Μειώστε τα έξοδά σας έως 70% σε μελάνι ή έως 50% σε γραφίτη

  Μειώστε τα έξοδά σας σε μελάνι ή γραφίτη με το HP Instant Ink σε τιμές που ξεκινούν από 0,99 € το μήνα.

 • Υπηρεσία χωρίς έγνοιες

  Ηρεμία και σιγουριά με ένα ευέλικτο πλάνο που μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς χρέωση.

 • Ανακύκλωση με υπευθυνότητα

  Βοηθήστε μας να επαναχρησιμοποιήσουμε το ανακυκλωμένο πλαστικό στους εκτυπωτές με την υπηρεσία ανακύκλωσης που περιλαμβάνεται.

Πώς λειτουργεί το HP Instant Ink;

Επιλέξτε ένα πλάνο εκτύπωσης – Εκτυπώστε λίγο ή πολύ – υπάρχει ένα κατάλληλο πλάνο για όλους. Η συνδρομή σας περιλαμβάνει μελάνι ή γραφίτη, παράδοση χωρίς ταλαιπωρία και προπληρωμένη ανακύκλωση.

Πλάνα μελάνης

15 σελίδες/μήνα 0,99 €

50 σελίδες/μήνα 2,99 €

Συνιστάται για οικιακή χρήση

100 σελίδες/μήνα 4,99 €

300 σελίδες/μήνα 11,99 €

Συνιστάται για μικρές επιχειρήσεις

700 σελίδες/μήνα 24,99 €

Πλάνα γραφίτη

50 σελίδες/μήνα 1,99 €

100 σελίδες/μήνα 3,99 €

400 σελίδες/μήνα 13,99 €

800 σελίδες/μήνα 19,99 €

1.500 σελίδες/μήνα 25,99 €

Παράδοση μελάνης ή γραφίτη χωρίς επιπλέον κόστος

Όταν τα επίπεδα μελάνης ή γραφίτη είναι χαμηλά, αποστέλλεται αυτόματα ένα νέο δοχείο. Τα δοχεία αποστέλλονται προτού τα χρειαστείτε, ώστε να μην ξεμένετε ποτέ.

Απολαύστε απόλυτη ευελιξία

Μπορείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το πλάνο σας ανά πάσα στιγμή. Οι μη χρησιμοποιημένες σελίδες μεταφέρονται αυτόματα στον επόμενο μήνα.

Συχνές ερωτήσεις

Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε ένα κιτ υποδοχής στην πόρτα σας. Το δοχείο μελάνης ή γραφίτη που λαμβάνετε είναι ειδικό και λειτουργεί μόνο με την υπηρεσία HP Instant Ink. Η επόμενη αποστολή μελάνης ή γραφίτη θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν τα επίπεδα μελάνης ή γραφίτη είναι χαμηλά και όχι σε μηνιαία βάση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, διότι λαμβάνουμε ειδοποίηση από τον εκτυπωτή σας για την αυτόματη αποστολή σετ δοχείων. Επιστρέψτε απλά τα παλιά δοχεία με την προπληρωμένη υπηρεσία ανακύκλωσης.

Το καλύτερο πλάνο είναι αυτό που ταιριάζει στη χρήση σας. Αν δεν ξέρετε πόσες σελίδες εκτυπώνετε, μην ανησυχείτε: μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε το πλάνο σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς επιπλέον κόστος. Ο πίνακας εργαλείων της εφαρμογής HP Smart σας βοηθά να παρακολουθείτε τον αριθμό σελίδων που έχετε εκτυπώσει μέσα σε ένα μήνα.

Κατασκευάζουμε μεγαλύτερα δοχεία με μικρότερη συσκευασία, τα αποστέλλουμε προτού χρειαστείτε μελάνη ή γραφίτη και τέλος τα ανακυκλώνουμε. Η HP μεταβιβάζει αυτή την εξοικονόμηση σε εσάς και το περιβάλλον.

Αν χρησιμοποιείτε μελάνη, εκτυπώστε έγχρωμα, μιας που το κόστος είναι ίδιο με αυτό των μονόχρωμων εκτυπώσεων.

Μην ανησυχείτε. Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε το πλάνο σας ανά πάσα στιγμή. Επίσης, δεν ισχύει ετήσια χρέωση. Αν εκτυπώσετε λιγότερο έναν μήνα, οι μη χρησιμοποιημένες σελίδες μεταφέρονται. Αν εκτυπώσετε περισσότερο, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον σελίδες.

Αν έχετε ήδη έναν συμβατό εκτυπωτή HP, κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε την υπηρεσία HP Instant Ink δωρεάν.

Αν χρειάζεστε καινούριο εκτυπωτή, επισκεφθείτε το κατάστημα για να αγοράσετε έναν συμβατό εκτυπωτή.

Αν δεν χρησιμοποιήσετε όλες τις σελίδες που σας αναλογούν σε έναν μήνα, οι μη χρησιμοποιημένες σελίδες θα διατηρηθούν στον λογαριασμό σας ως μεταφερόμενες σελίδες. Όσον αφορά τα πλάνα μελάνης, μπορείτε να μεταφέρετε έως τρεις φορές τον αριθμό σελίδων του μηνιαίου πλάνου σας (150 σελίδες αν είστε εγγεγραμμένοι στο πλάνο 50 σελίδων), ενώ για τα προγράμματα γραφίτη, μπορείτε να μεταφέρετε έως δύο φορές τον αριθμό σελίδων του πλάνου σας (100 σελίδες αν είστε εγγεγραμμένοι στο πλάνο 50 σελίδων).

Προς το παρόν, μόνο επιλεγμένα νέα μοντέλα εκτυπωτών HP είναι συμβατά με την υπηρεσία HP Instant Ink. Αν ο HP εκτυπωτής σας είναι παλαιότερος, δεν είναι συμβατός με την υπηρεσία HP Instant Ink.

Προβολή επιλέξιμων εκτυπωτών

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Επιλέξτε ένα πλάνο ή αγοράστε έναν συμβατό εκτυπωτή.

Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών

Δεν ξεμένετε ποτέ: Με βάση τη χρήση του πλάνου, τη σύνδεση του επιλέξιμου εκτυπωτή HP στο Internet, την έγκυρη πιστωτική/χρεωστική κάρτα, διεύθυνση email και παροχή της υπηρεσίας στη γεωγραφική περιοχή σας. ​

Μειώστε τα έξοδά σας σε μελάνη έως 70%: Βάσει μελέτης της Buyers Lab, τον Ιούλιο του 2020, κατόπιν ανάθεσης από την HP, η οποία σύγκρινε το μηνιαίο κόστος της συνδρομητικής υπηρεσίας HP Instant Ink 700 σελίδων χωρίς αγορά επιπλέον σετ σελίδων με το κόστος ανά σελίδα για την εκτύπωση σελίδων ISO/IEC 24711 στην πλειονότητα των παραδοσιακών έγχρωμων απλών και πολυλειτουργικών εκτυπωτών inkjet A4 της κατηγορίας με χρήση αυθεντικών δοχείων τυπικής χωρητικότητας αξίας: για την πλειονότητα των χωρών EMEA <200 ευρώ, ΗΒ <200 στερλίνες. Βάσει πληροφοριών που ήταν δημοσιοποιημένες την 1η Ιουνίου 2020. Οι τιμές κατόπιν έκπτωσης/προσφορών δεν λαμβάνονται υπόψη σε αυτή τη μελέτη. Οι εκτυπωτές HP Ink Advantage εξαιρούνται λόγω μη τυπικού μοντέλου υλικού και αναλωσίμων. Οι εκτυπωτές επιλέχθηκαν ανά μερίδιο αγοράς σύμφωνα με το IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical για το 1ο τρίμηνο του 2020. Για λεπτομέρειες: www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW

Μειώστε τα έξοδά σας σε γραφίτη έως 50%: Με βάση το μηνιαίο κόστος συνδρομής για το πρόγραμμα 1.500 σελίδων της υπηρεσίας HP Instant Ink, σε σύγκριση με το μέσο κόστος συναλλαγής ανά σελίδα των μονόχρωμων απλών και πολυλειτουργικών εκτυπωτών laser A4 της ίδιας κατηγορίας αξίας <450 $ ΗΠΑ που χρησιμοποιούν αυθεντικά ενσωματωμένα δοχεία γραφίτη τυπικής χωρητικότητας (γραφίτης και τύμπανο σε ένα δοχείο). Μελέτη της Buyers Lab, τον Οκτώβριο του 2020, κατόπιν ανάθεσης από την HP, βάσει έρευνας και πληροφοριών που ήταν δημοσιοποιημένες στις 30/09/2020. Οι εκτυπωτές επιλέχθηκαν ανά μερίδιο αγοράς, όπως αναφέρεται στο IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical για το 1ο τρίμηνο του 2020. Για λεπτομέρειες και την πιο πρόσφατη έκθεση: www.keypointintelligence.com/HPTonerServiceROW

Αλλαγή ή ακύρωση ανά πάσα στιγμή: ​Αλλάξτε ή ακυρώστε το πλάνο σας ανά πάσα στιγμή ηλεκτρονικά. Αν αποφασίσετε να ακυρώσετε την υπηρεσία HP Instant Ink, μπορείτε να επιστρέψετε στη χρήση αυθεντικών τυπικών ή XL δοχείων HP. Οι αναβαθμίσεις πλάνων έχουν άμεση ισχύ, ενώ οι χρεώσεις εφαρμόζονται αναδρομικά ή στον επόμενο κύκλο χρέωσης, ανάλογα με την επιλογή του χρήστη. Οι υποβαθμίσεις και οι ακυρώσεις τίθενται σε ισχύ μετά την τελευταία ημέρα της τρέχουσας περιόδου χρέωσης. Για πλήρεις λεπτομέρειες: instantink.hpconnected.com/terms.

Ανακύκλωση: Η διαθεσιμότητα του πλάνου ποικίλλει. Η υπηρεσία επιστροφής και ανακύκλωσης αυθεντικών δοχείων HP διατίθεται επί του παρόντος σε περισσότερες από 60 χώρες, επικράτειες και περιοχές στην Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική μέσω του προγράμματος HP Planet Partners. Η διαθεσιμότητα του προγράμματος ποικίλλει. Για λεπτομέρειες: hp.com/recycle.

Αυτόματη παράδοση: Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται απευθείας σύνδεση των εκτυπωτών στο Internet. Η πρόσβαση στο Internet πωλείται ξεχωριστά. ​

Μεταφορά σελίδων πλάνου: Η μεταφορά επιτρέπει την τοποθέτηση των μη χρησιμοποιημένων σελίδων ενός μήνα σε έναν ξεχωριστό λογαριασμό και τη χρησιμοποίησή τους όταν εκτυπώνετε περισσότερες σελίδες από το μηνιαίο όριο που σας αναλογεί. Το υπόλοιπο του λογαριασμού μεταφερόμενων σελίδων δεν μπορεί να ξεπερνά το διπλάσιο του αριθμού σελίδων που δικαιούστε κάθε μήνα βάσει του πλάνου σας για τα πλάνα γραφίτη και το τριπλάσιο του αριθμού σελίδων για τα πλάνα μελάνης (Παράδειγμα γραφίτη: μπορείτε να μεταφέρετε έως 100 σελίδες εάν είστε εγγεγραμμένοι σε πλάνο 50 σελίδων. Παράδειγμα μελάνης: μπορείτε να μεταφέρετε έως 150 σελίδες αν έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή σε πλάνο 50 σελίδων.).