The Comedies v. 1

Σύνοψη του βιβλίου "The Comedies v. 1"

The first volume of Shakespeare's comedies contains: "The Comedy of Errors", "The Taming of the Shrew", "The Two Gentlemen of Verona", "Love's Labour Lost", "Romeo and Juliet" and "A Midsummer Night's Dream".

Συγγραφέας/εις: Shakespeare William
Σειρά βιβλίου: Everyman Signet Shakespeare
ISBN: 9781857152050
Ημερ/νία έκδοσης: 27/04/1995
Εκδότης: Everyman
Εξώφυλλο: Hardback
Σελίδες: 752
Συντελεστές: Introduction by: Tony Tanner
Τόπος έκδοσης: London
Χώρα έκδοσης: United Kingdom
Τόμος: v. 1
Βάρος βιβλίου: 840 gr
Διαστάσεις βιβλίου: 21x4x13 cm
Στοιχεία έκδοσης: New edition
Ημερομηνία πρώτης έκδοσης: 1995

Παρουσίαση βιβλίου