Doctor Who - The Complete Specials

Είδος: τηλεοπτικές σειρές
Διάρκεια 305'
ΕΑΝ: 5051561031045
Πρωτότυπος τίτλος: Doctor Who - The Complete Specials
Σκηνοθέτης: James Strong
Έτος παραγωγής: 2009
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11/01/2010
Χώρα παραγωγής: United Kingdom
Υπότιτλοι: English, English
Εταιρεία διανομής: 2 Entertain Video
Aspect ratio: 16:9

This releases includes all the Doctor Who Specials from 2009: THE NEXT DOCTOR, PLANET OF THE DEAD, WATERS OF MARS and THE WINTER SPECIALS.